Twitter
YouTube
RSS
Facebook

Reisgids van Suriname- Colourful Suriname, de longen van de aarde!

Reisgids van Suriname

Reisgids van Suriname

Vanwege al de positieve reacties van de lezers en het succes van mijn reisgids “Colourful Suriname, de longen van de aarde”, kan ik nu veel meer mensen gelukkig maken!

Een aantal bedrijven uit de Surinaamse toerisme sector heeft het mogelijk gemaakt dat ik de reisgids over Suriname voor een vriendenprijs kan weggeven.

Wil je de reisgids ontvangen?

Download de reisgids dan hieronder:

Colourful Suriname


Ik wens je veel leesplezier toe en bedank de volgende bedrijven voor hun participatie:


Comments

comments


27 Responses to “Reisgids van Suriname- Colourful Suriname, de longen van de aarde!”

 1. HenryNo Gravatar zegt:

  Beste Esther Lijkwan,

  Knap hoor en mooie foto’s.
  Hoe kan ik de gratis reisgids ontvangen?

  Mi con esi baka

  Groetjes,

  Henry van Loon

 2. EstherNo Gravatar zegt:

  Hoi Henry,

  Dank je wel! Ik zal een link plaatsen hier in de post waar je dan ook de reisgids vandaan kan bestellen. Dat is vast makkelijker!
  Groetjes
  Esther

 3. Dennis PelloNo Gravatar zegt:

  Esther,

  Geweldig goed gedaan, mijn complimenten. Ik woon alweer ruim 8 jaar in Su, maar dit boek kan ik zeker nog gebruiken voor nog wat meer trips naar het binnenland.

  Zeker een aanrader voor vakantiegangers en dat ook nog gratis.

  Super,

  Dennis

 4. EstherNo Gravatar zegt:

  Hoi Dennis,

  Dat is nu eens een heerlijk compliment. You made my day!
  Groetjes,
  Esther

 5. GerritNo Gravatar zegt:

  Hoi Esther,

  Wat gaaf dat je info. geeft over Suri.
  Ben daar geboren en getogen, was in aug. dit jaar geweest met vakantie.
  En nu ( de laatste jaren ) hebt ik steeds meer heimwee naar Suriname, ik denk nu aan (r)emigreren.
  Ik moet gaan uitzoeken waar ik allemaal rekening mee moet houden zowel in Ned. en Suriname als het zover is. Bijv. geen Hypotheek meer hebben lopen, geen kredieten meer en dergelijke.
  Ook fijn om te lezen dat Agis Zorgverzekering geopend is met alle fanfare in hartje Paramaribo, het gaat de goede kant op. Zie http://www.agis-suriname.nl/Servicecentrum_Suriname
  Esther het doet mij heel erg goed om te lezen hoe je info. geeft via je site aan Surinamers cq Nederlanders.
  Ga zo door, je gratis reisgids heb ik gisteren door middel van een link gedownload, mijn dank ervoor.
  Je hebt een enthousiaste bezoeker erbij. ( smile)

  Groetjes,

  Gerrit

 6. EstherNo Gravatar zegt:

  Hoi Gerrit,

  Dank je wel! Ik heb er ook veel plezier in om Suriname uit te dragen. Is een prachtig land toch? Ben blij dat ik het voorrecht heb, om hier te wonen. Dank je wel voor je tip van Agis.

  Groetjes,
  Esther

 7. Wim HeylenNo Gravatar zegt:

  Hoi Esther,

  Met mijn zoektocht naar websites over steden ben ik op deze site terecht gekomen. Mooi werk moet ik zeggen, ook mooi ebook. Maar waarom geef je dit gratis weg? Je zou hier toch wat mee kunnen verdienen. Ik zelf ben met een project bezig over Volendam, niet ver van waar jij vandaan komt, dacht ik. Gho wat hou ik van dat dorpje. Esther nog veel geluk met alles wat je onderneemt, je doet dat top.

  positieve groet

  Wim Heylen
  Volendam liefhebber uit België

 8. EstherNo Gravatar zegt:

  Hoi Wim,

  Dank je wel. Het leven begint bij geven! Je ontvangt altijd net zoveel als dat je geeft. ;-)

  Succes met je blog over Volendam. Inderdaad vlak bij mijn geboorteplaats.

 9. Beste Esther.
  na eerder mailcontact is jouw site sterk verbeterd, zoals je aanga. Hij ziet er fantastisch uit en is zeer toegankelijk. Ik heb o.a. de reisgids gedownload. Overzichtelijk en mooi uitgevoerd als ebook. Ik weet dat het lastig is om een dergelijke uitgave te onderhouden. Zo is het visum verhaal aan het slot inmiddels achterhaald, zoals je wel zal weten.
  Per 1 Januari zijn de mogelijkheden vergroot. Mogelijk kun je dergelijke veranderingen voor zijn door bij teksten die regelmatig wijzigen, daarvan melding te maken en een link op te nemen naar betreffende organisatie; in dit geval het Consulaat in Amsterdam.

  Ik ga de hele reisgids met genoegen lezen en zal in voorkomende gevallen jou een reactie ter verbetering toezenden; ik begrijp dat je daar prijs op stelt.

  Ik hoop je bij ons volgende bezoek aan Paramaribo te kunnen ontmoeten

  met vriendelijke groet

  Marco de Bruijn
  Leimuiden

 10. EstherNo Gravatar zegt:

  Hoi Marco,

  Dat is lang geleden! Ja de website is nu eindelijk op dreef ;-).
  Dank je wel voor je compliment en je tip omtrent het visum. Klopt! Ik ga het verbeteren in de versie van 1-3-10. Thanks.
  Esther

 11. AnnekeNo Gravatar zegt:

  Hoi Esther

  Wat een ontzettend handig en mooi boek!!!
  Ik ga binnenkort voor stage naar Paramaribo en kan niet wachten nu ik je boek gelezen heb.

  Ontzettend bedankt!

 12. EstherNo Gravatar zegt:

  Dank je wel! Ik ben blij dat ik jou blij heb kunnen maken ;-)
  Groetjes en veel plezier in SU
  Esther

 13. AlbertineNo Gravatar zegt:

  Beste Esther,
  Wat een gaaf boek heb je geschreven. Echt prachtig.
  Graag zou ik je boek willen hebben om mee te nemen naar suriname. Via internet zie ik dat je het alleen gratis kan downloaden, maar is je boek ook in boek vorm te koop. Zoja hoe kan ik het kopen. Ik ben zelf surinaams en heb een NL vriend die ik dit als cadeau wil geven voor ons reis naar Su.
  Alvast bedankt.
  Groet,
  Albertine

 14. EstherNo Gravatar zegt:

  Dank je Albertine voor het leuke compliment. Helaas is het boek niet als hard copy verkrijgbaar. Je zou het kunnen uitprinten en zelf laten inbinden? Ik denk er wel over om een paar exemplaren te laten maken omdat meer mensen er naar vragen. Of wie weet kan ik een uitgever in Nederland er voor interesseren. Maar dat gaat nog even duren denk ik.
  Fijne vakantie toegewenst anyway!
  Esther

 15. ik vind jullie website geweldig en boordevol informatie. graag zou ik een contakt telefoonnr willen hebben van de vlindertuin te lelydorp. groetjes van Clarisse

 16. WilliamNo Gravatar zegt:

  Hallo Esther,

  Ik vind het een prachtig en eenvoudig reisgids om te lezen. Vooral de vogelsoorten die er in Suriname zijn, kan ik hier in tata kondre niet vinden. Denk aan grietjebie, blauwtjie, twa-twa’s, papegaaien, gele bek, kolibrie. Het is veel te koud voor de dieren hier. Ik surf dan regelmatig op de website om meer over Suriname te weten te komen. Succes met het schrijven van de volgende boeken.
  Groeten

 17. EstherNo Gravatar zegt:

  Dag William,

  Dank je wel voor het compliment en voor je donatie. Heel leuk! Ja de vogels hier in Suriname zijn apart, ik ben vooral gek op de kolibrie en de toekan.
  De kolibrie heb ik regelmatig in de tuin, mooie diertjes zijn dat.

 18. RodneyNo Gravatar zegt:

  Fawaka Esther,

  Mooi en volledig boek, in ëën woord…Tranga!

  Succes met het schrijven.

  Gr,

  Rodney

 19. EstherNo Gravatar zegt:

  Dank je wel!! Groetjes
  Esther

 20. beste Esther

  Bedankt voor de mooie en erg goed bruikbare gids.Ik heb m gratis gedownload,maar als ik weer wat ruimer in de slappe was zit maak ik je toch nog een bydrage over.
  Richard

 21. EstherNo Gravatar zegt:

  Dank je wel! Geniet ervan…

 22. VanHorenNo Gravatar zegt:

  Reizen, Werken, Vacatures in Suriname

 23. SheilaNo Gravatar zegt:

  Hoi Esther,

  geboren en getogen en Suriname, maar woon nu weer 23 jaar in Nederland. Ga wel zeker om de 2 jaar terug. Mijn man zijn grootste hobby is dan ook SURINAME. We zijn ook samen hiernaartoe gekomen, maar gaan zeker weer terug. Ook mijn kinderen zijn heel erg Suriname minded, dus dat zit goed.

  Prachtig boekwerk! 1 kleine opmerking: Winti pre noemt men in de volksmond winter spelen, maar betekent letterlijk WIND spelen. Je boek is te mooi om je dit niet te laten weten. Verder vind ik je opmerking dat je veel ontvangt als je geeft, geweldig. Fijn om te zien dat iemand ook de prachtige kanten van Suriname kan zien. Er wordt gauw vergeten dat het een derde wereldland is in herontwikkeling. Tot slot: Ik heb vele reisboeken over Suriname gelezen, maar deze zal ik aanbevelen aan anderen. Veel meer succes toegewenst!

  Kragti!
  Sheila

 24. EstherNo Gravatar zegt:

  Dag Sheila,

  Dank je voor het compliment. Ik ga kijken naar je opmerking en het aanpassen.
  Groetjes
  Esther

 25. JoyceNo Gravatar zegt:

  Hai Esther,
  Ik heb de gratis reisgids aangevraagd, heb echter alleen een bevestiging van aanvrgga via de mail gekregen, waar er wordt aangegeven dat ik via een link het eea kan downloaden, maar heb dat nog dteeds niet ontvangen. Weet je misschien waar dat aan zou kunnen liggen.
  Ik heb trouwens ook je remigratie boek via de aKo besteld en krijg het binnenkort in de bus. Ik ben reuze benieuwd naar de inhoud.
  Ik ben n.l. van plan om over 5 jaar voorgoed naar suriname te vertrekken.

 26. EstherNo Gravatar zegt:

  Dag Joyce,

  Is het inmiddels al gelukt? Je krijgt inderdaad een bevestigingsmail met daarin de downloadlink.
  Meld me even of je hem binnen hebt ok? Anders regelen we het anders…
  Heb je het Emigreren naar Suriname boek al binnen? En is het naar wens?
  Groetjes
  Esther

 27. paulNo Gravatar zegt:

  Esther
  heb nu ook de bovenstaande reactie gelezen.
  zoals ik al eerder zei je hebt een gave en goede kijk, je bent een talenmens, zoals je zegt. maak er dankbaar gebruik van.

Leave a Reply